Trei zile de distracţie la Festivalul Berii, la Lupeni

   Festivalul Berii care a avut loc la Lupeni la sfârşitul săptămânii trecute a fost un bun prilej de distracție în minivacanța de Rusalii.  Trei zile a ținut petrecerea în Parcul din Bărbăteni. Pe scenă au urcat cunoscuți artiști care au încins atmosfera.

Multe umbrele cu numele berii promovate au fost adăpost și pentru cei care s-au ferit de ploaia care a căzut până seara. Și ca o minune, odată cu debutul programului artistic, Dumnezeu a ținut cu organizatorii. Toate categoriile de vârstă au fost prezente la evenimente.

  A fost lume multă, mâncare din belșug, berea, micii, cârnăciorii fiind la mare căutare de gurmanzi, iar programul artistic  a ținut până târziu, în noapte, lumea a cântat și a dansat alături de Lorenna, Bambi, Hevito și alții.

Amfitrionul evenimentului a fost cunoscutul prezentator Jul.

De organizarea spectacolului s-a ocupat o firmă privată, administrația locală punându-i  la dispoziție doar locația, fără a împlica sume mari din bugetul local.

          ”Mă bucur că am putut oferi lupenenilor trei zile de distracție și că astfel de parteneriate devin permanente. Vor urma în perioada următoare și alte evenimente cultural – artistice de înaltă ținută, atât în Parcul din Bărbăteni, cât și la Palatul Cultural, la care  invit cu drag  pe toți locuitorii municipiului nostru”, a ținut să declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: