Lucrări în Bărbăteni, pe Viitorului și Victoria

       După o pauză în minivacanța de Rusalii, constructorii  au reluat lucrările la cel mai mare proiect de investiţii care se derulează în prezent în municipiul Lupeni, reabilitarea şi modernizarea infrastructurii locale.  Astfel, în zona Bărbăteni  și în cartierul Viitorului  se înlocuiesc bordurile și se asfaltează toate trotuarele. 

   Lucrările sunt supervizate de primarului municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, de viceprimarul Iacob Mesaroș și echipa din cadrul administrației locale. Continuă și lucrările la parc și în paralel cu investițiile care se fac în oraș, nici intrarea în localitate nu este neglijată. Se  continuă lucrările de amenajare și ecologizare a zonei Mina Sud, iar constructorii au început reabilitarea străzii Victoria.

Până în prezent s-a amenajat drumul care duce către cartierul Roșia, au fost construite rigole și s-a amenajat canalul colector al Pârâului Roșia, care producea multe neplăceri locuitorilor din aceea zonă.

Lupeniul este  un vast şantier, unde se lucrează pentru finalizarea unor investiţii începute încă de anul trecut, dar, se are în vedere şi începerea altora noi.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: