Afirmațiile făcute de deputatul Ilie Toma sunt nefondate

           Întro conferinţă de presă, organizată la Deva, Ilie Toma şi-a jignit propriul coleg de partid, pe senatorul Cristian Resmeriţă. Oare de ce dl deputat nu a organizat conferința de presă în Valea Jiului dacă subiectul era legat de Vale? Acest lucru ridică un semn de întrebare, mai ales după eșecul respingerii proiectului de lege privind recalcularea pensiilor.

Încă din anul 2012, la solicitarea unor cetăţeni din colegiul său, pe atunci, deputatul Cristian Resmeriţă, susţinut şi de alţi colegi parlamentari din judeţul Hunedoara, a iniţiat două proiecte legislative şi mai multe acte normative pentru modificarea acestui articol din Legea Pensiilor. Din nefericire, acestea au fost  respinse de ministrul liberal al Muncii, Mariana Câmpeanu.

           Votanții din zona noastră sunt buni numai pentru maşina de voturi, iar ca să jigneşti preşedintele celei mai puternice organizații locale social democrate din județul Hunedoara nu face decât să stârnească nemulțumirile, atât a membrilor de partid cât și a votanților… Cât despre activitatea actualului senator din Valea Jiului, în ceea ce priveşte rezolvarea inechităţilor privind legea pensiilor, putem să spunem că acesta a fost şi este documentat suficient pe această temă. Chiar din mandatele trecute de deputat a făcut nenumărate interpelări la ministerul Muncii şi la FOȘTII premieri, pentru a se lua în calcul nemulțumirile celor care au fost neîndreptăţiţi atunci când le-au fost recalculate pensiile.

   Iar în acele vremuri, directorul casei județene de pensii era chiar actualul deputat, Ilie Toma, care a aplicat prevederile legale, tăind chiar multe dintre pensii.

      Oare cine a luptat atunci pentru drepturile pensionarilor? Directorul sau actualul senator care a trebuit să înfrunte şi reproșurile colegilor. Iar atitudinea de acum a colegului social democrat ar trebui să dea de gândit multora… pentru că Valea Jiului nu este decât un bazin de adunat voturi. Cât despre oamenii nedreptățiți, Dumnezeu cu mila… umblă acum pe holurile tribunalelor pentru a-şi câştiga drepturile.

Senatorul Cristian Resmeriţă va face tot ceea ce îi va sta în putinţă pentru a rezolva problemele pensionarilor mineri şi alte categorii încadrate cu grupe de muncă, pentru că a fost unul dintre obiectivele pe care și le-a propus a le rezolva din programul sau electoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: