Grădinița din Bărbăteni a fost modernizată

            Infrastructura școlară reprezintă o prioritate pentru administrația locală a municipiului Lupeni. Asigurarea celor mai bune condiții pentru desfășurarea actului educațional în condiții optime a fost în atenția primarului Lucian Resmeriță, și, în acest sens, la nivelul localității, instituțiile de învățământ vor fi cuprinse într-un proces de modernizare și reabilitare.

            Iată că, după o serie de lucrări de modernizare, clădirea grădiniței din cartierul Bărbăteni a fost modernizată, lucrările fiind finalizate cu succes. Conform declarațiilor primarului lupenean, aici s-au executat lucrări complexe care au cuprins reabilitarea fațadei și interiorul școlii, au fost schimbate toate instalațiile termice, instalația electrică, au fost schimbate grupurile sanitare, au fost montate geamuri noi, conform actualelor strandarde, s-a montat parchet nou etc.

      ”Mai trebuie să achiziționăm mobilierul pentru toate clasele și mă bucur că am finalizat un proiect nou pentru cei mai tineri dintre locuitorii municipiului nostru. Avem în atenție modernizarea infrastructurii școlare. Prioritatea mea, ca și cadru didactic, este să asigurăm un mediu propice în care, elevii noștri,  indiferent de vârstă șă-și desfășoare activitatea conform standardelor impuse de sistem, cu toate avizele de funcționare, iar din toamnă cei mici, vor fi primiți aici cu brațele deschise de cadrele didactice, în clase frumoase, cu confort sporit”, a precizat primarul municipiului Lupeni.

    Peste 1,5 milioane de euro din fonduri europene speră să obțină administrația lupeneană pentru reabilitarea celor patru unități de invățământ care funcționează pe raza orașului.

Arthur Gărdescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: