Președintele CJ Hunedoara nu demisionează

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public în legătură cu o eventuală demisie a președintelui Mircea Bobora de la conducerea Consiliului Județean Hunedoara, ținem să facem următoarele precizări, pentru corecta și completa informare a opiniei publice. Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, se confruntă cu o problemă mai serioasă de sănătate, lucru ce l-a determinat să-și întrerupă activitatea curentă și să-și ia câteva zile din concediul de odihnă rămas restant de anul trecut.

În consecință, în ședința ordinară de vineri, 30 martie 2018, a Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora nu își va anunța demisia din funcția de președinte, așa cum se specula în spațiul public. O eventuală retragere a lui Mircea Bobora din funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara va fi discutată la vârful Organizației Județene a Partidului Social-Democrat și va fi supusă analizei Biroului Politic al formațiunii politice al cărui membru este Mircea Bobora.

Ella Schreiber

One comment

  1. Ion spune:

    Rugam Consiliul Judetean Hunedoara sa asfalteze drumurile judetene din Parang (spre Domeniul Schiabil Parang) , drumul judetean Valea de Pesti , …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: