Patricia Vizitiu, în mare formă

            Trei hunedorence evoluează în Cupa EHF, două la SCM Craiova și una la HC Zalău, iar o alta în Liga Campionilor, cu CSM București. Printre acestea şi petroşeneanca Patricia Vizitiu. 

În grupa A a Cupei EHF, pentru a se califica în sferturile de finală, SCM Craiova, echipă unde evoluează căpitanul echipei naționale, Valentina Ardean Elisei, cetățean de onoare al Devei și fostă jucătoare la Universitatea Remin și CSM Cetate Devatrans, formații din municipiul de reședință al județului Hunedoara, și petroșăneanca Patricia Vizitiu, avea nevoie, în ultima etapă de un rezultat de egalitate în deplasarea de la Randers, din Danemarca.

           Echipa din Bănie s-a ferit de emoții și a câștigat clar, cu 29-25 (17-14), printre marcatoare aflându-se și hunedorencele, Particia cu cinci reușite și „Super Alice” cu două. În clasamentul final al grupei, craiovencele au terminat pe poziția a doua, cu opt puncte, ca și liderul Brest, din Franța, diferența fiind făcută de golaveraj, în vreme ce rusoaicele de la Kuban (6 puncte) și Randres (2) au fost eliminate. În Cupa EHF s-au stabilit și meciurile din sferturile de finală. SCM Craiova va avea parte de un adversar extrem de dificil, respectiv Lada Togliatti, însă nici echipele cu care Elisei și Vizitiu s-au confruntat în grupe nu au fost slabe. HC Zalău și Abed Kader par a avea, la prima vedere, cel mai accesibil adversar, pe Kastamony Beledyiesi, însă turcoaicele, o adevărată multinațională, au scos din competiție echipe mult mai titrate. Ambele echipe românești vor juca partidele tur, pe 3 sau 4 martie, pe teren propriu, iar returul, o săptămână mai târziu, îl vor disputa în deplasare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: