Cantonament la -4 grade în Parâng

            Luptătorii de la CSŞ Petroşani, pregătiţi de Gheorghe Răducu şi Cristian Popa au înfruntat frigul şi zăpada din Parâng şi s-au antrenat de trei ori pe zi.

Performanţa cere sacrificii. Nu întreabă de vârstă sau de condiţii. Cu mic cu mare luptătorii de la CSŞ Petroşani, antrenori Gheorghe Răducu şi Cristian Popa, au alergat la  -4 grade în Parâng pentru că luna martie începe în forţă cu multe competiţii, iar obiectivele sportivilor noştri sunt măreţe.

Pentru o perioadă de şase zile ne-am pregătit în Parâng cu trezirea la ora 7 şi antrenamente foarte grele în condiţii de iarnă specifice. Copiii s-au adaptat foarte bine, iar la începutul săptămânii viitoare va urma partea a doua de cantonament”,  a declarat antrenorul Gheorghe Răducu.

În acest an, luptătorii din Vale nu se regăsesc în topul celor mai buni performeri pe anul 2017, dar petroşenenii promit să revină cât mai repede în topuri. „Chiar dacă am avut campioni naţionali, rezultatele lor nu au contat pentru că au fost doar la competiţiile naţionale, iar în top contează şi competiţiile internaţionale. Anul acesta avem şi noi şanse să ieşim la concursuri în afara ţării pentru că vin mulţi copii talentaţi din urmă”, spune Răducu care este şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Libere Hunedoara.

Tot anul acesta se contează şi pe o prezenţă numeroasă la loturile naţionale. Sebastian Borbely, Alexandra Chis şi Viorel Scorei, fiind deja unii dintre abonaţii la loturi. „Cu siguranţă lor li se vor mai adăuga şi alţi sportivi care vin din urmă şi care promit”, dezvăluie Gheorghe Răducu.

Luna martie va începe în forţă pentru luptătorii de la CSŞ Petroşani care vor participa la calificările pentru juniori şi cadeţi şi mai apoi la finala pentru cadeţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: