La Petroşani, a fost dezvelită placa cu denumirea bazinului de înot, „Iancu Avram – Marius”

            Bazinul didactic de înot de la Petroşani, poartă numele sportivului temerar Iancu Avram -Marius, românul care a reuşit, în ultimii ani câteva performanţe remarcabile în domeniul înotului şi nu numai.

Primarul muncipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi şi Iancu  Avram-Marius au dezvelit, împreună, placa pe care se află înscrisă noua denumire a Bazinului Didactic de Înot ”Iancu Avram-Marius” de la Petroşani.

           ”Ceea ce a făcut Avram Iancu pentru întreaga comunitate a Petroşaniului, a Văii Jiului, judeţului, dar şi pentru România s-a concretizat în derularea unor eforturi sportive senzaţionale, iar faptul că temerarul nostru sportiv ne-a reprezentat oraşul cu cinste şi cu onoare în toate acţiunile sale, este pentru noi toţi o mare bucurie. Îmi doresc ca Petroşaniul şi Valea Jiului, în general, să aibă cât mai mulţi oameni precum este Marius şi, de aceea, pentru că el este un model demn de urmat şi demn de apreciat, am decis, împreună cu Consiliul local, ca începând de astăzi, bazinul didactic de înot să poarte, cu mândrie, numele lui IANCU AVRAM – MARIUS”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: