Jucătorii infirmă

            Inter Petrila, aflată pe poziţia a doua a campionatului judeţean, Liga a IV -a, şi-a reluat pregătirile pentru retur la data de 29 ianuarie. Portarul Marius Haring a părăsit formaţia petrileană, acesta anunţând chiar la sfârşitul turului campionatului. În acest moment Inter Petrila este în negociere cu un alt portar, neconfirmat încă. Jucătorii Adrian Duma şi Bogdan Keszeg au negat că vor juca în retur la CSM Jiul Petroşani, aşa cum au fost anunţaţi de antrenorul Horaţiu Popa.

„Am discutat cu Duma şi Keszeg despre acest fapt, surprinzător pentru noi, însă aceştia au negat afirmaţiile antrenorului de la Petroşani. Este adevărat că au fost văzuţi la întâlnirea jiuliştilor, fapt pe care îl vom analiza în prima şedinţă, aceştia au afirmat că se aflau într-o cu totul şi cu totul altă conjunctură, nicidecum cu gânduri de transfer”, a declarat Adrian Câmpean, antrenorul CS Inter Petrila.

Cea de-a treia clasată în campionatul Ligii a IV-a Hunedoara, Retezatul Haţeg, are probleme înaintea începerii returului. Finanţatorul echipei de la Haţeg, Marinel Feier, doreşte să se retragă din fotbal şi să se concentreze pe afacerile sale. Feier a declarat zilele trecute pentru presă: „M-am gândit să mă retrag din fotbal şi să-mi văd de afaceri. E drept că m-au mai supărat unii care au promis că ne ajută şi nu au făcut-o. Nu este o decizie definitivă, dar în proporţie de 90 la sută mă retrag”.

Prima etapă a returului, programată pentru data de 3 martie, începe cu pauză pentru CS Hunedoara, iar Inter Petrila şi Retezatul Haţeg se vor confrunta în partida de pe stadionul Parângul Lonea. Cele două echipe se află la egalitate de puncte în clasament (34 pct), desigur va fi cea mai importantă partidă la startul returului.(L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: