Pantera neagră, la un stagiu de perfecţionare a tehnicii de luptă

    La finele săptămânii trecute, 288 de sportivi, 50 de antrenori şi 60 de arbitrii din toate colţurile ţării au fost  prezenţi  la Baia Mare pentru a participa la Stagiul Naţional Tehnic de Taekwon-do ITF.

Federaţia Română de Taekwon-do I.T.F. şi Clubul Sportiv Ştiinţa-Dragonul Baia Mare, în colaborare cu Clubul Sportiv Minaur Baia Mare, Primăria Muncipiului Baia Mare şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Maramureş  i-a invitat pe iubitorii de sport să asiste la Stagiul Naţional Tehnic de Taekwon-do ITF pentru instructori, antrenori, arbitri şi sportivi. Printre cluburile invitate s-a numărat şi clubul Pantera Neagră din  Petroşani. Ionuţ Lascău a deplasat un lot format din sportivii: Denisa Lascău, Alexandru Preda, Alexandru Molnar, Luca Savu, Floris Cerneanu, Denis Miclea, Sebastian Şteţi, Octavian Tănase, Anemona Naghi, Vlad Lupu, Alexandru Corchi  şi Vlad Radu.

            „A fost cel mai mare stagiu de pregătire la care am luat parte eu şi sportivii mei. Ne-am perfecţionat tehnica de luptă şi am luat parte la  câteva examinări.  Alexandru Molnar a luat examenul pentru centura neagră, 1 Dan. Este cea de-a  18-a centură neagră pentru clubul nostru.  Alexandru Preda a luat examenul pentru instructori şi Denisa Lascău a luat examenul pentru arbitri. A fost un stagiu reuşit, intens. Pentru noi  urmează o perioadă grea pentru că ne pregătim pentru Campionatul Naţional din perioada 2-4 martie de la Baia Mare, unde sperăm să  avem rezultate bune şi câţi mai mulţi sportivi la lotul naţional”, a declarat Ionuţ Lascău.    Loredana JUGLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: