Parteneriat pentru cultură şi artă

  Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă şi managerul Teatrului I.D. Sîrbu au semnat zilele trecute un protocol de colaborare, prin care cetăţenii municipiului Lupeni îi pot vedea pe actorii preferaţi de la Petroşani în piesele de teatru în care aceştia evoluează. Fie că sunt pentru adulţi sau pentru copii, spectacolele oferite până în prezent s-au bucurat de un real succes. „Este un nou început şi un an în care vom colabora mult mai bine”, a ţinut să precizeze Cosmin Rădescu, managerul teatrului petroşenean.

Şi primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă, este mulţumit pentru această nouă realizare. „Anul care a trecut şi  sălile pline au demonstrat că, cetăţenii Lupeniului sunt doritori de astfel de activităţi cultural-artistice. Piesele de teatru pe care le oferă partenerii noştri sunt educative şi am stabilit un program pentru întregul an pentru a duce mai departe, conceptul de „Lupeni – capitala culturală a judeţului””.

De-a lungul acestui an, în cadrul centenarului Marii Uniri, administraţia publică locală are în plan organizarea unor ample manifestări cultural-artistice dedicate acestui eveniment, în care vor fi angrenate instituţiile de învăţământ de pe raza oraşului, parteneri diverşi  şi alte organizaţii, artişti consacraţi, etc. Calendarul evenimentelor vor fi anunţate din timp.(E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: