Apa Serv nu va aplica majorări în 2018

Apa Serv Valea Jiului anunţă că, în anul 2018, nu va aplica majorări ale tarifelor pentru furnizarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare pentru beneficiarii săi. Acest lucru este posibil datorită performanţelor economice înregistrate în anul precedent, dar şi datorită creşterii procentului de încasare al facturilor, motiv pentru care Apa Serv Valea Jiului mulţumeşte abonaţilor săi, buni platnici.

Din punct de vedere al tarifelor practicate, începutul anului 2018 situează operatorul serviciilor de apă şi canalizare din Valea Jiului pe locul 20 între cei 44 de operatori din toată Romania. Astfel, preţul unui metru cub de apă furnizat de Apa Serv Valea Jiului este de 4,60 lei (inclusiv TVA), iar preţul unui metru cub de apă evacuată (canalizare) este de 2,59 lei (inclusiv TVA), ceea ce, cumulate înseamnă un tarif mediu de 7,19 lei (inclusiv TVA),

„Comparativ, menţionăm că spre exemplu, în alte regiuni geografice similare, tarifele de furnizare a ape potabile sunt mai mari, respectiv 7,54 lei/mc la Reşiţa, 7,59 lei/mc la Ploieşti sau 7,91 lei/mc la Suceava. Cele mai mari tarife de operare sunt cele ale Raja Constanţa, cu o valoare totală de 8,78 lei/mc de apă+canalizare. Pentru conformitate, vă prezentăm ataşat, un tabel cu toate tarifele de operare practicate de furnizorii locali/regionali de servicii de apă şi canalizare din România”, se arată în  comunicatul  APA SERV VALEA JIULUI,  primit la redacţie.(E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: