Știința Petroșani se reunește după 15 februarie

            Echipa din Dealul Institutului nu are ca și obiectiv promovarea în Superligă, în schimb are ca și obiectiv clasarea în primele patru echipe din Divizia Națională.

Partea a doua a Diviziei Naționale la rugby se va relua în luna martie. Până atunci echipele participante la  această competiție  au timp să-și  pună la cale strategiile, transferurile și ce mai au în plan. În ceea ce o privește pe Știința Petroșani echipă clasată pe locul 5 în DNS la finele turului, aceasta se va reuni după data de 15 februarie.

            “Nu avem obiectiv promovarea în Superligă din cauza condițiilor financiare pe care le avem, dar în schimb ne dorim clasarea în primele patru echipe ale campionatului și automat să mergem în Play-off. Nu este suficient să fii susținut doar de o primărie sau un consiliu județean,  mai este nevoie și de sponsori, iar noi în acest moment nu avem o situație financiară care să ne permită să aspirăm la mai mult”, spune prof. univ.dr.ing Eduard Edelhauser, președintele Consiliului de Administrație  al echipei Știința și totodată pro rector al Universității din Petroșani.

Știința este în tratative cu noi jucători, dar deocamdată nu s-a concretizat nimic în acest sens. Cele mai avansate discuții sunt pentru readucea la echipă a lui Răzvan Barbu, fost jucător de lot național. Cât privește cantonamentul după reunirea echipei acesta se va face fie la Valea lui Liman, în județul Timiș, fie undeva în apropiere de București, dat fiind faptul că majoritatea jucătorilor de la Știința vine din capitală.

Emil Drumea este actualul antrenor al echipei, pentru că acesta are licență de antrenor, iar Alexandru Lupu continuă să fie jucător activ la echipă, ba mai mult, își  ajută clubul prin aducerea unor jucători valoroși în Vale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: