Breaking news: Primarul Lucian RESMERIȚĂ a obținut avizul favorabil pentru construirea unui nou bloc ANL în municipiul Lupeni

         „Astăzi, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a AVIZAT FAVORABIL construirea unui NOU BLOC ANL în municipiul Lupeni, cu o valoare de 6.211.165 lei. Blocul este destinat TINERILOR și va avea 45 de unități locative”, a precizat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă.

După discuţiile dintre autorităţile locale şi reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Locuinţelor  putem să oferim veşti bune tinerilor din municipiul Lupeni. ANL a dat aviz favorabil de  a  construi un al treilea bloc de locuinţe pentru tineri, destinat închirierii. 

Aceştia au solicitat, în toamnă, administraţiei locale întocmirea unui studiu de fezabilitate şi a indicatorilor economici pentru lucrările exterioare şi branşamentele la utilităţi pentru obiectivul de investiţie “Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii în judeţul Hunedoara, municipiul Lupeni, blv Păcii nr. 26”.

Amenajările  exterioare ale blocului de locuinţe vor consta în amenajarea unei parcări situată în partea sudică a blocului ANL, realizarea unui trotuar pietonal şi a unui zid de sprijin prevăzut la bază cu o rigolă betonată, de asemenea va fi asigurată branşarea imobilului la reţeaua de alimentare cu apă rece şi canalizare, la reţeaua de energie electrică şi la gaze naturale.(M.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: