După Crăciun, trei zile de distracţie pentru pensionarii din Petroşani

    Consiliul local din Petroşani a alocat în cursul lunii noiembrie, 77.500 lei pentru organizarea Revelionului 2018, atât în stradă, cât şi la restaurantele la care au fost invitaţi vârstnicii. Administraţia locală estimează că vor participa 1.200 de oameni la Revelionul Pensionarilor.

„Acest eveniment reprezintă o recunoaştere a muncii acestor oameni şi o mică posibilitate de a le oferi un moment în care, printre cei de aceeaşi vârstă cu ei să sărbătorească sfârşitul unui an şi începutul unuia nou. Datorită numărului mare de persoane, evenimentul se va desfăşura pe parcursul mai multor zile, în mai multe restaurante, meniul fiind acelaşi”, a informat Consiliul Local Petroşani.

În zilele de 27, 28 şi 29 decembrie, pensionarii se vor distra în restaurantele selectate pentru a le organiza revelionul şi fiecare dintre participanţi a trebuit să contribuie cu 35 de lei din valoarea meniului.

„Vreau ca în aceste trei zile pensionarii noştri să se distreze, să socializeze. La Petroşani a devenit o tradiţie, organizarea acestor revelioane pentru cei care au contribuit din plin la dezvoltarea comunităţii noastre. Le urez sănătate şi un nou An nou fericit alături de cei dragi”, a ţinut să declare primarul municipiului Petroşani, Tiberiu  Iacob Ridzi. (E.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: