Premieră la Lupeni, sportivii au fost premiaţi într-un cadru festiv

       Pentru prima dată, comunitatea municipiului Lupeni, prin reprezentanţii săi din Consiliul local şi primarul municipiului Lupeni, au adus recunoştinţa şi aprecierea celor peste 156 de sportivi care activează în cadrul cluburilor private de pe raza municipiului Lupeni. A fost deci, o premieră şi totodată şi o surpriză, mai ales pentru tinerii sportivi lupeneni, care au obţinut rezultate deosebite la diferitele competiţii sportive naţionale şi mondiale, municipiul Lupeni fiind o pepinieră de copii talentaţi, care îndrăgesc diferite sporturi: handbal, fotbal, fotbal-tenis, karate, etc.

     Un merit deosebit l-au avut şi antrenorii Florin Bulgaru, Sorin Bejan, Camelia Szocs, Sorin Corpadi, Florin Mârza, Dima Druncea şi alţii. Pe scenă, alături de primarul Lucian Resmeriţă au urcat tinerii sportivi de la cluburile: SORII SPORT LUPENI, ACS DINAMIC şi COMEXIM R LUPENI, care au fost primii felicitaţi de edilul lupenean, pentru titlurile mondiale obţinute la ultimele competiţii.

S-au remarcat de-a lungul timpului sportivii: Ana Maria Gherghel, Ana Mariana Rizescu, fraţii Lică – Mariana, David şi Darius, Lucian Purece, Briana Radulică, Cosmin Pârva, etc. Fiecare dintre ei au primit un premiu în bani  şi o diplomă.

            “Avem o sală plină de copiii care au obţiunt rezultate deosebite, care au muncit tot timpul pentru a obţine aceste performanţe. Este important ca să facem sport şi mă bucură faptul că aveţi atâţia copii talentaţi şi buni în ramurile sportive. Vom încerca să-i ajutăm şi mai mult de anul viitor, să contribuim atât din partea Primăriei şi Consiliului local pentru a participa la cât mai multe competiţii atât în ţară, cât şi în afara ei. Vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a vedea aceşti copii bucuroşi, pentru a-i vedea pe copii cu zâmbetul pe buze. Să avem un Crăciun fericit alături de cei dragi şi un sincer şi călduros LA MULŢI ANI”,  a conchis primarul lupenean. (E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: