Închidere de an sportiv şi la clubul Pantera Neagră Petroşani

   Moş Crăciun a  avenit cu dulciuri şi multe surprize pentru sportivii de la Pantera Neagră. Aceştia l-au răsplătit pe darnicul Moş cu o demonstraţie de arte marţiale pe cinste.

Într-un cadru festiv la Restaurantul Românaşul Vesel din Petroşani, Clubul Pantera Neagră din Petroşani, antrenor Ionuţ Lascău, şi-a premiat sportivii. În acest an cei de la Pantera Neagră l-au avut ca şi invitat de onoare pe Preşedintele Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, Cosmin Oprescu.

„Totodată i-am avut alături de noi şi pe domnii Cătălin Ţugulea şi Mihai Bubu,  oameni de suflet care în acest an au fost alături de noi în activităţile pe care le-am organizat. Mulţumim domnului Leo Cozma pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment”, a spus Ionuţ  Lascău.  S-au premiat copii de la categoria de vârstă minus 8 ani până la seniori. Sportivii anului au fost desemnaţi campionii europeni, Robert Elekeş  şi  Alexandru Preda. Sportivii de la Pantera au făcut şi câteva demonstraţii  care l-au încântat pe Moş Crăciun, nevoit să scoată sacul cu dulciuri. (L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: