Alin Borghină a arbitrat 12 partide din 15 la Gala „Fight Zone”

       A doua ediţie a galei „Fight Zone”, organizată de ACS Pera Box Deva, a fost o reuşită, spectatorii delectându-se cu înfruntări din box, kickbox şi MMA. Luptătorii au dat tot ce au avut mai bun din ei, sportivii din judeţ fiind la înălţime.

Gala „Fight Zone” a oferit 15 înfruntări spectaculoase cu sportivi veniţi din toate colţurile ţării care au luptat atât pentru prestigiu cât şi pentru centurile puse în joc. Cei patru luptători ai clubului organizator, ACS Pera Box Deva, care au urcat în ring, au obţinut o victorie prin KO, un meci egal şi două înfrângeri, una prin abandon şi alta la puncte. Florin Bode l-a învins prin KO pe Cristian Dicu (Alba Iulia), deşi cel din urmă a avut o greutate de 10 kilograme în plus. Tânărul Ionuţ Grigorescu a terminat la egalitate cu Decebal Nedelcu (Gladyators Gym Deva), o decizie care a mulţumit pe ambii sportivi. În schimb, Andrei Duceag a abandonat în faţa lui Sebastian Ferche (Box Oradea). În main eventul serii, Eugen Mailat a fost învins la puncte de Dan Nicolae.

În cadrul aceleiaşi gale, alţi doi sportivi deveni, ambii de la Gladyators Gym Deva, au urcat în ring şi au obţinut victorii. Astfel, Daniel Brădişteanu l-a învins pe Robert Tat (Haţeg) iar Romică Farcaş a câştigat duelul cu Andrei Cherchez (Timişoara). 12 din cele 15 meciuri au fost arbitrate de către Alin Boroghină din Uricani de la Clubul Milenium Fight Uricani. Acesta s-a arătat impresionat de gala de la Deva. „A fost o gală foarte reuşită. Cred că au fost aproape 3.000 de oameni. Sper ca din vara viitoare să facem şi noi ceva asemănător la Uricani. De data aceasta noi nu am avut sportivi în competiţie”, a declarat Alin Boroghină.

Loredana JUGLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: