,,Aici, la Lupeni, suntem ca într-o mare familie şi vreau să demonstrăm că suntem uniţi”

             Membrii PSD din Municipiul Lupeni au fost convocaţi joi, 14 decembrie, într-o şedinţă de partid în care s-au dezbătut mai multe puncte pe ordinea de zi. Bilanţul organizaţiei lupenene pe anul 2017 este unul pozitiv, plin de realizări, organizaţia municipală fiind una dintre cele mai bune, mult peste organizaţiile mai mari ale judeţului Hunedoara. În cuvântul său, preşedintele PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriţă, a ţinut să mulţumească colegilor săi pentru munca de partid depusă în cursul anului 2017. Acesta a prezentat pe larg realizările obţinute şi împreună cu membrii de partid au pus bazele viitoarelor proiecte care urmează a fi implementate în municipiul Lupeni.

Lupeniul trece prin trasformări majore odată cu venirea în fruntea primăriei a unui tandem de oameni tineri şi ambiţioşi în fruntea cărora se află primarul Lucian Resmeriţă. S-au finalizat proiecte mari care ţin de infrastructura locală, s-au făcut învestiţii majore în sistemul de învăţământ şi în sănătate, etc. Lupeniul a fost în 2017 un vast şantier, iar în 2018, investiţiile trebuie să continue, pentru că, există proiecte care aşteaptă finanţare pe fonduri europene sau guvernamentale. Un alt punct pe ordinea de zi a fost prezentarea rapoartelor de  activitate a preşedinţilor organizaţiei de femei, de tineret şi de seniori. Membrii de partid au mai ridicat şi alte probleme legate de  activitatea socială şi la unison au mulţumit administraţiei locale pentru modul în care, la Lupeni se întâmpină sărbătorile de iarnă, cu iluminat  feeric şi seri de neuitat la Palatul Cultural, unde, aproape la două zile are loc un eveniment  cultural sau caritabil.

Vreau să vă spun, ca preşedinte al  acestei organizaţii, că am alături de mine o echipă bună şi foarte bună, o echipă de oameni devotaţi, care sunt deschişi la toate problemele pe care le-aţi semnalat. Aici, la Lupeni, suntem ca într-o mare familie şi vreau să demonstrăm că suntem uniţi, suntem cea mai bună organizaţie  municipală PSD din judeţul Hunedoara”, a  conchis senatorul Cristian Resmeriţă, preşedintele PSD Lupeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: