Primarul Lucian Resmeriţă dă startul sărbătorilor de iarnă, la Lupeni

           După ce anul trecut,  primarul de la acea vreme, Cristian Resmeriţă a făcut ca municipiul Lupeni să se situeze în rândul celor mai frumoase localităţi împodobite de sărbători din ţară, spectacolul feeric  fiind completat cu personaje din lumea basmelor care l-au adus pe moş Crăciun pentru copii,  municipalitatea din Lupeni va face din nou o surpriză frumoasă cetăţenilor.

   Sâmbătă, 9 decembrie, municipiul Lupeni va străluci din nou, primarul Lucian Resmeriţă invită cetăţenii municipiului Lupeni să aprindă împreună iluminatul festiv,  iar  magia sărbătorilor  va fi adusă de un frumos spectacol de colinde interpretate de îndrăgitul artist Dinu Iancu Sălăjanu.

Primarul Lucian Resmeriţă:  „Sâmbătă, 9.12.2017 începând cu ora 17.30 vă invităm în Parcul CAP din Lupeni, să APRINDEM ÎMPREUNĂ ILUMINATUL FESTIV DE SĂRBĂTORI. ATMOSFERA DE SĂRBĂTOARE va fi întregită de un frumos spectacol de COLINDE interpretate de DINU IANCU SĂLĂJEANU, începând cu ora 18,00 prezentat de Ionut Drăgotesc la Târgul de Crăciun amenajat în parc”.

Târgul de Crăciun din municipiul Lupeni îşi va deschide porţile începând de vineri, 8.12.2017 aducând cu sine atmosfera de poveste şi sărbătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: