Sfântul Andrei a adus iluminatul de sărbători la Petroşani

              În seara Sfântului Andrei, Parcul Carol Schreter a fost plin de copii, părinţi şi bunici dornici să-i fie alături primarului, cu prilejul aprinderii iluminatului de sărbători. Autorităţile locale au solicitat firmei ca în materialele pentru împodobirea oraşului să se regăsească şi figurine luminoase tridimensionale sub formă de cerb, înger, brad de Crăciun, etc. Milioane de beculeţe multicolore împodobesc cartierele municipiului Petroşani. Trenuleţe, brazi împodobiţi cu mii de ghirlande colorate, diferite figurine se regăsesc în toate zonele oraşului. În Centrul Civic o frumoasă dioramă rememorează  „Naşterea Domnului”. Trecătorii se opresc şi fac poze cu imaginea inedită şi tot în acea zonă, reprezentanţii Administraţiei  Pieţelor vor amenaja un târg de Crăciun.

     În aplauzele şi uralele celor mici, fix la orele 18.00, primarul municipiului Petroşani a aprins iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă.

„Am fost, astăzi, prezent în Parcul Carol Schreter, împreună cu Andrei şi Maria, pentru a da startul sărbătorilor de iarnă. Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să aprindem luminile anul acesta mai repede decât în alţi ani, asta pentru a ne bucura de sărbători cât mai mult. Este important să ne bucurăm cât mai mult de aceste lumini de sărbătoare şi cred că fiecare îşi doreşte să se bucure în această perioadă de sărbătorile de iarnă, de cele religioase şi de tot ceea ce ne oferă luna decembrie, pentru noi şi pentru familiile noastre. Le mulţumesc ajutoarelor mele, copiii, pentru că astfel am apăsat împreună butonul care a umplut de strălucire străzile din municipiul Petroşani. Totodată le mulţumesc „Moşi Crăciunilor” care au împărţit bomboane celor prezenţi, dar şi colindătorilor care au încântat audienţa”, a ţinut să declare primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: