Începe Cupa de iarnă, la fotbal

    Deşi competiţiile fotbalistice oficiale organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara au luat sfârşit la finalul săptămânii trecute, echipele hunedorene din Liga a IV-a şi Liga a V-a nu vor lua  pauză. O mare parte din ele vor juca în cadrul Cupei de Iarnă, o competiţie de minifotbal organizată tot de forul fotbalistic judeţean care va începe pe data de 9 decembrie.

Competiţia se va juca după regulile de la minifotbal, două reprize de câte 25 de minute, echipele fiind formate din cinci jucători şi un portar. La finalul partidelor din grupe, echipele clasate pe primul loc şi cea mai bună grupare de pe locul secund din grupele de cinci formaţii se vor califica la turneul final. Acolo, cele şase echipe vor fi împărţite în două grupe de câte trei, primele clasate urmând să joace finala, echipele de pe locul 2 vor juca finala mică iar grupările de pe locul 3 vor disputa finala pentru locurile 5-6. Turneul final se va disputa în data de 16 decembrie, locaţia nefiind încă stabilită.

Vasile Scurtu, preşedintele echipei Minerul Uricani spune că echipa sa are ocazia de a-şi lua revanşa la acest eveniment şi  de a spăla ruşinea din campionat.

La întrecerea organizată în prima fază în cinci locaţii din judeţ vor participa 24 de echipe, dintre care 12 de Liga a IV-a, opt de Liga a V-a, două de juniori şi două private. Acestea au fost împărţite în cinci grupe, meciurile urmând să se dispute în 9 şi 10 decembrie. Astfel, grupa I se va juca în sala de sport din Uricani şi va fi compusă din grupările Minerul Uricani, Hercules Lupeni, CSM Vulcan, Universitatea Petroşani şi Inter Petrila. Grupa a II-a se va disputa în sala de sport din Baru, fiind formată din echipele Retezatul Haţeg, Unirea General Berthelot, AS Sântămăria Orlea, Măgura Pui 2010 şi Jiul Petroşani. Partidele grupei a III-a vor avea loc în sala de sport din Geoagiu între grupările Gloria Geoagiu, Dacia Orăştie, CS Ghelari, Foresta Lunca şi Măgura Pui. Grupa a IV-a îşi va desfăşura disputele în sala de sport din Ilia, echipele participante fiind CS Comunal Ilia, Şoimul Băiţa, CFR Simeria (juniori Under 19), CS Hunedoara (juniori A1) şi Aurul Brad. Duelurile grupei a V-a vor avea loc în sala de sport din Dobra, echipele participante fiind Victoria Dobra, CS Hunedoara, Zarandul Crişcior şi CFR Simeria Old Boys.

Loredana JUGLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: