Judeţul Hunedoara va fi prezent la Târgul de Turism al României

                   În perioada 16-19 noiembrie 2017, Serviciul de Promovare şi Dezvoltare Turism al Agenţiei de Dezvoltare Economico-Socială a Judeţului Hunedoara va participa la Târgul de Turism al României, ediţia de toamnă, organizat la Romexpo. Judeţul Hunedoara se va prezenta cu un stand expoziţional de 67 mp situat în Pavilionul C3 al Complexului Expoziţional Romexpo.

Alături de reprezentanţii Serviciului de Promovare şi Dezvoltare Turism, în stand vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai principalelor obiective turistice din judeţ, agenţi economici din domeniul turismului hunedorean, precum şi delegaţi din partea GAL-urilor.  Castele, cetăţi, biserici, muzee şi nenumărate mărturii ale vechii civilizaţii vor fi prezentate vizitatorilor prin intermediul materialelor de promovare pregătite pentru stand: pliante, hărţi, broşuri, flyere, o replică a kosonului.

Reprezentanţii Serviciului de Turism al ADEH şi ceilalţi operatori din turismul hunedorean prezenţi la stand se vor ocupa pe tot parcursul evenimentului de promovarea la nivel naţional. Hunedoara – milioane de ani de poveşti şi legende!(E.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: