A zecea ediţie a concursului de Salvare Subterană şi de Suprafaţă

  Cele mai bune echipe de salvare minieră de subteran şi de suprafaţă se întâlnesc în perioada 9-10 noiembrie 2017 la sediul INSEMEX Petroşani pentru a participa la cea de-a zecea ediţie a Concursului Naţional de Salvare Subterană şi de Suprafaţă, organizat de Asociaţia Salvatorilor Minieri şi de Suprafaţă (ASMS).

Prima zi a Concursului Naţional de Salvare Minieră – 09.11.2017 – este dedicată activităţilor în care sunt incluse temele pentru secţiunea de salvare subterană. În această primă zi au fost înscrise cinci echipe participante. Patru dintre acestea sunt de la Complexul Energetic Hunedoara – Mina Lonea, Mina Livezeni, Mina Vulcan, Mina Lupeni. Cea de-a cincea echipă este cea a salvatorilor de la Societatea Natională a Sării – Salina Praid.

Ziua a doua este rezervată secţiunii salvare de suprafaţă

Opt echipe participante vor fi prezente la start în această zi. Electrocentrale Craiova II, Electrocentrale Işalniţa, Electrocentrale Rovinari, Electrocentrale Turceni. Celelalte echipe participante sunt de la Metrorex Bucuresti, Falck Fire Services -OMV Petrobrazi Ploieşti. Fireproof Team Ploiesti – Petrotel Lukoil şi Arcelor Mittal Galaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: