Lupeniul îmbracă haine de sărbătoare

Sărbătorile de iarnă reprezintă pentru multe dintre administraţiile locale un bun prilej de a-şi arăta priceperea în înfrumuseţarea localităţilor, între UAT-urile din Valea Jiului realizându-se chiar o competiţie în acest sen. Iluminatul ornamental nu este apanajul fiecăruia, trebuie să existe un bun simţ la alegerea ornamentelor care vor aduce bucuria, în primul rând, în mijlocul copiilor, totul trebuind să aibă un aspect care să încânte pe oricine.

Încă de anul trecut şi lupenenii au avut ocazia să constate o îmbunătăţite la acest capitol, străzile oraşului fiind mult mai frumos împodobite faţă de anii precedenţi. Totul pleacă de la o concepţie nouă, modernă  a tinerei echipe administrative a municipiului, care este deschisă tuturor propunerilor venite din partea cetăţenilor sau specialiştilor. Iar acum, se pregătesc din timp pentru a putea oferi noi surprize cetăţenilor lupeneni. 

Administraţia publică locală a municipiului Lupeni a dat undă verde firmei Diacom,  să înceapă lucrările de montare a sistemului de iluminat public ornamental pentru sărbătorile de iarnă. Angajaţii au început montarea acestora pe principalul bulevard.

Concomitent cu lucrările la iluminatul ornamental stradal, se lucrează intens la reabilitarea parcului de la CAP, acolo unde administraţia public locală are în plan de a realiza o piaţetă, un loc de promenadă şi vor fi reabilitate locurile de joacă pentru copii.

Se poartă discuţii cu cetăţenii şi pentru modul în care se doreşte amanajarea festivă a parcului copiilor şi a bradului de Crăciun, unde toţi doritorii pot veni să ofere cetăţenilor municipiului Lupeni momente artistice, concerte de colinde, aşa cum au loc în marile metropole ale lumii.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: