Pregătiri pentru sezonul rece, la Petroşani

  Aliniate frumos, pentru inspecţie, utilajele de deszăpezire şi echipa mobilă de intervenţie au fost miercuri, 8 noiembrie, prezentate opiniei publice de primarul municipiului Petroşani şi de reprezentanţii firmei Eolian Energy SRL, care va avea şi în această iarnă  sarcina de a efectua lucrările de întreţinere a drumurilor publice din Petroşani.

Pe lângă edilul municipiului, la prezentarea care s-a făcut, au participat viceprimarul Florin Nicolae, directorul SPADPP Daniel Vişan, consilieri, etc. 

„V-au fost prezentate toate utilajele cu ajutorul cărora se va realiza deszăpezirea în municipiul Petroşani. Dispunem de 15 utilaje care vor deservi localitatea noastră,  în activitatea de deszăpezire şi, totodată, au fost achiziţionate şi  materialele antiderapante,  care urmează să fie utilizate la procesul de deszăpezire. Se va interveni, atunci când va fi cazul, cu prioritate pe arterele principale şi către instituţiile publice, iar reprezentanţii societăţii care se ocupă de activitatea de  deszăpezire au stabilit planul de acţiune pentru acest sezon de iarnă şi ne asigură că nu vor fi probleme. Noutatea din acest an este că,  toate utilajele vor avea GPS şi în orice moment vom şti exact care este localizarea lor. |n cazul nerespectării programului şi contractului, firma care execută aceste lucrări poate fi penalizată, amendată atât de reprezentanţii primăriei cât şi de alte organisme cu funcţie de control, dar acesta speră, să nu existe incidente de acest gen”, a ţinut să precizeze primarul municipiului Petroşani Tiberiu Iacob Ridzi.

 „Toate utilajele sunt pregătite, stocul de materiale este în baza noastră. Avem 1500 de tone de sare, 1.500 de tone de nisip, clorura de calciu este asigurată. Avem 15 maşini, patru Unimog-uri, două încărcătoare frontale pentru zăpadă, trei  RABE, 2 tractoraşe pe partea de trotuare şi 17 oameni la zonele pietonale şi pentru  locurile unde nu se poate acţiona mecanziat”, a spus  şi reprezentantul societăţii Eolian Energy,  Melinda Rogobete.(E.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: