Investiţii la Spitalul Municipal Lupeni

Spitalul Municipal Lupeni beneficiază de unul dintre cele mai moderne ambulatorii de specialitate din judeţul Hunedoara şi din ţară. Investiţia realizată a crescut gradul de adresabilitate al spitalului, iar de curând, administraţia publică locală, împreună cu factorii decizionali din unitatea spitalicească, s-au hotarât să pună cât mai repede în funcţiune şi aparatele radiologice performante. Cum în ultima perioadă au apărut modificări în ceea ce priveşte legislaţia şi alte normative complexe ce ţin de funcţionarea Radiologiei, a fost nevoie de acceptul Consiliului Local, pentru realizarea unor lucrări de  introducere a aerului proaspăt printr-o tubulatură, similară cu instalaţia de evacuare aer existentă, în spaţiile radiologice ale Ambulatorului Spitalului Municipal Lupeni.

Lucrările se ridică la suma de 38.000 de lei. Odată cu finalizarea lucrărilor se aşteaptă acreditarea compartimentrului. Cetăţenii municipiului Lupeni pot efectua aici, investigaţii radiologice complexe, asemănătoare marilor clinici şi spitale din ţară.

Imaginea spitalului s-a schimbat în mod vizibil, iar acest lucru va fi în avantajul pacieţilor şi beneficiarilor de servicii medicale, aparatura adusă la Lupeni fiind o provocare şi pentru unii specialişti. (E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: