Municipul Deva va avea de câștigat doar cu un primar PSD

                                              COMUNICAT DE PRESĂ

 

       În calitate de președinte executiv al PSD Hunedoara, după două mandate de deputat, o experiență de primar, iar acum senator în Parlamentul României, vă pot vorbi despre importanța echipei. Fără echipă nimic nu poate fi realizat!

        Municipul Deva va avea de câștigat doar cu un primar PSD. Petru Mărginean este primarul de care avem nevoie pentru ca lucruri bune să se întâmple pentru deveni! Și am să vă explic de ce. Pe lângă faptul că are experiența necesară, este un bun administrator, nu vine la primărie ca să învețe și, mai ales, are o echipă care îl susține!

          Hunedoara are 6 parlamentari extrem de dedicați județului. În Hunedoara, Consiliul Județean a fost câștigat pentru prima oară, în 2016, de PSD, după 12 ani. Avem 35 de primari PSD.

            Pe Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL II), județul Hunedoara are 219 proiecte în valoare de aproape 670 de milioane de lei. Dintre acestea, 35 sunt în municipiul Hunedoara, în valoare de aproape 46 milioane de lei. De altfel, municipiul Hunedoara este pe locul 1, în județ, pe PNDL II. Muncipiul Deva este în coada clasamentului.

            Vorbim de primari eficienți ai PSD, care și-au crescut și dezvoltat orașele – și vedem că Deva nu face parte dintre acestea. Deocamdată.

              În județul nostru au venit pe rând miniștri, secretari de stat, oameni de decizie de la nivel guvernamental. Ne îndreptăm într-o direcție bună. De altfel, pe zona de infrastructură, în jur de 230 de milioane de euro, fonduri europene, vor veni pentru drumurile județene și reabilitarea căii ferate Simeria – Coșlariu.

               Vrem și la Deva rezultate? Le putem obține pe 5 noiembrie! Cu Petru Mărginean, primar PSD! În această competiție a investițiilor și dezvoltării, e timpul ca și Deva să câștige. 

                                               Senator Cristian Resmeriță,

                                         Președinte executiv PSD Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: