Şase echipe vor juca meciurile de acasă, duminică


            Decizia l-a înfuriat pe antrenorul Dan Voicu. Acesta a declarat că la AJF Hunedoara încă se mai votează ca pe vremea lui Ceauşescu.

AJF Hunedoara a fost de acord ca echipa Şoimul Băiţa să joace meciurile de pe teren propriu duminica, la fel ca în ultimii ani. Astfel, ACS Şoimul Băiţa dispută jocurile de pe teren propriu în zilele de duminică de la orele 9:30 juniori şi 11:30 seniorii pe terenul din Crăciuneşti. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul echipei Victoria Călan care va disputa jocurile de pe teren propriu în zilele de duminică de la orele 9:30 juniorii şi 11:30 seniorii pe stadionul din Călan. De asemenea, CNS Cetate II Deva, Dacia Orăştie, CSM Jiul Petroşani şi Universitatea Petroşani vor juca tot duminica meciurile de acasă conform deciziei.

            „Nu înţeleg de ce toate aceste echipe joacă duminica. Înţeleg în cazul Universităţii şi al Jiului că la Universitatea joacă echipa de rugby, dar totuşi să ne stricăm şi duminica. Pur şi simplu nu respectăm competiţia. S-au dus acolo toţi cei care ridică mâna ca pe vremea lui Ceauşescu la marea Adunarea Naţională. Aşa se pot face aranjamente pentru că se vor ştii rezultatele. Clar, nu sunt de acord. Jucătorii au şi ei duminica o zi liberă să stea cu familia, să nu se uite că sunt jucători amatori. Ce vor face cu arbitrii dacă se va juca concomitent şi la liga a patra şi liga a cincea că cei de la AJF s-au plâns în permanenţă că nu au arbitri„, a declarat pe bună dreptate Dan Voicu.(L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: