Spectacol caritabil la Lupeni

     Vineri, 28 iulie,  începând cu orele 16.00  copiii și cetățenii municipiului Lupeni sunt invitați să participe la spectacolul caritabil,  ai căror beneficiari sunt copiii de la Centrul de Plasament Lupeni. Evenimentul cultural – artistic are loc la inițiativa primarului Lucian Resmeriță și a viceprimarului Iacob Mesaros, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Lupeni.

Protagoniștii spectacolului sunt tinerii artiști care activează în cadrul Cenaclului Pas cu Pas, coordonat de prof. Petronela Baldovin și care se află sub patronajul Asociației Culturale Iosif Tellmann din Lupeni. În spectacol vor evolua tinerii artiști ai municipiului: Alexia Vizi, Ana Maria Dobârcean, Lorena Fodor, Ion Raluca, Dalia Dobre, Alexandra Suciu, Robert Duduianu, Antonia Petrea și Alex Nuță. Printre invitații speciali, din alte localități ale Văii Jiului îi regăsim pe: Andonia Antonescu din Petroșani Monica Țugulea din Vulcan și Antonia Moraru din Uricani. Prezentarea spectacolului va fi asigurată de talentata Ștefania Marinescu. Regia  și coordonatorul spectacolului va fi asigurată de prof. Petronela Baldovin. În cadrul acestui regal artistic al celor mai talentați dintre tinerele talente ale Văii Jiului, vor evolua și zece dintre beneficiarii Centrului de Plasament  Lupeni.

”Am organizat acest spectacol pentru că noi, cei din comunitate, trebuie să fim alături și de cei instituționalizați, să ajutăm într-un fel să depăseașcă problematica complexă care există în aceste centre de plasament. Copiii care vor evolua în spectacol sunt cu vârsta de până în 12 ani și trebuie să învățăm că și pe perioada vacanței de vară se pot derula activități educative, cultural artistice, în care, ei să se implice. Cred că acest spectacol va fi un succes și invit cetățenii municipiului Lupeni să ne fie alături, să încurajăm pe această cale tinerele talente locale și să aducem un pic de bucurie pe fețele celor care trăiesc în mijlocul comunității noastre”, a ținut să declare prof. Petronela Baldovin.

Intrarea va fi liberă la acest spectacol, pe bază de invitații, care se regăsesc la Palatul Cultural chiar și în ziua spectacolului. Iar pentru efortul lor, atât beneficiarii Centrului de Plasament Lupeni,  cât și artiștii care vor evolua în spectacol, vor primi din partea Primăriei, Consiliului Local Lupeni și a omului de afaceri Emil Părău, dulciuri. La rândul lor, fiecare dintre copiii care vor participa la spectacol, cât și protagoniștii lui, vor primi din partea CLUBULUI DE PRESĂ VALEA JIULUI,  o mică surpriză.

Așa că, dragi copii, vă așteptăm, la spectacol!

Angella Dumitrașcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: