Ştrandul din Lupeni, luat cu asalt de doritori

  Ştradul din municipiul Lupeni este una dintre variantele de distracţie pentru timpul liber de care dispun elevii aflaţi în vacanţă, pentru pensionari, dar şi pentru cei care iubesc sporturile acvatice şi înotul. Zeci de lupeneni, dar şi din alte localităţi ale Văii Jiului vin atât în cursul săptămânii şi mai ales în weekend la ştrandul din Lupeni. Investiţia privată realizată în parteneriat cu administraţia locală, dispune de 700 de şezlonguri, apă încălzită şi filtrată, terasă, restaurant, teren de volei, duşuri cu apă înălzită, etc. Preţurile de acces la ştrand sunt accesibile tututor: de luni până vineri pentru adulţi – 12 lei, pentru copii – 8 lei, iar sâmbata şi duminica acestea sunt 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Există şi varianta abonamentelor de 100 de lei pentru adulţi cu zece întrări şi 60 de lei pentru copii. Pentru a veni în sprijinul doritorilor de bălăceală şi distracţie, după orele 18.00 tariful de intrare la ştrand este de 5 lei.

  Ştrandul din Lupeni dispune şi de un punct de Prim – Ajutor care este deservit de volutari de la subfiliala de Cruce Roşie Lupeni. Luni, în numele Clubului de Presă Valea Jiului am făcut o donaţie de materiale sanitare şi  igienice pentru acest punct, extreme de necesare, mai ales când ştrandul este aglomerat, apărând şi incidente neplăcute: plăgi tăiate şi sângerânde, înţepături, epistaxisuri, etc.

„Ne vor fi de mare folos. Mulţumim CLUBUL DE PRESĂ VALEA JIULUI! Voi sunteţi mereu alături de noi!. Vă mulţumim că sunteţi Crucea Roşie”, a ţinut să menţioneze pe reţeaua de socializare, directorul subfilialei, Simona Hîrieaşu, implicată şi ea în proiectele şi taberele care se derulează în staţiunea Straja.

Chiar dacă vremea ne joacă feste din când în când, ştrandul din Lupeni este plin în weekend, când vremea este numai bună pentru o distracţie, alături de prieteni, la plajă.                                                      Elena DRAGOMIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: