Un canadian i-a ajutat pe sportivii petrileni

dionisie kiss       Stabilit de mai bine de două decenii în Canada, Dumitru Lazăr nu numai că a devenit sportiv cu acte în regulă la secţia de tenis de masă a clubului Inter Petrila ci a şi ajutat echipa material.

Anul 2013 a fost unul dintre cei mai buni ani pe plan sportiv pentru secţia de tenis de   masă a clubului Inter Petrila, poate cel mai bun din ultimii cinci ani. Sportivii pregătiţi de antrenorul Dionisie Kiss au câştigat numeroase concursuri naţionale, cel mai premiat fiind Vasile Cătinean, două medalii naţionale. A fost urmat îndeaproape de Andrei Mustocea  care a reuşit să cucerească o medalie naţională şi o medalie de bronz la juniori, fiind mezinul echipei. Un alt premiant al echipei este Lazăr Dumitru cu o medalie de aur câştigată la Cluj. „Sunt un mare iubitor de tenis de masă şi  am venit din Canada unde m-am stabilit de 26 de ani  pentru că am vrut să-mi ajut foarte mult fosta echipă. Am fost coleg de echipă cu Dionisie Kiss în urmă cu mulţi ani”, spune sportivul  petrilean.

Silviu Stanciu este un alt evidenţiat al secţiei acesta cucerind o medalie de argint şi o medalie de bronz la competiţiile naţionale. Ultimul evidenţiat este Claudiu Dănilă care a cucerit două medalii de bronz de asemenea la competiţiile naţionale. „A fost de departe cel mai bun an al nostru şi nu pot decât să mă declar mulţumit de rezultatele elevilor mei pe care vrea să-i felicit”, spune antrenorul petrilean.

Cu bani puţini au făcut treabă multă

Unicul sponsor al echipei este Primăria Petrila, care în prima parte a anului i-a neglijat puţin pe sportivi după care pe final primarul Ilie Păducel şi-a adus aminte că e luna cadourilor. Astfel că sportivii petrileni au fost finanţaţi pentru ultimele competiţii ale anului.

„Pe această cale vrem să-i mulţumim şi dacă la anul va fi şi mai mult din punct de vedere financiar lângă noi cred că vom avea rezultate şi mai bune. Vreau să-i mulţumesc şi bunului meu prieten Dumitru Lazăr pentru că în ultimii trei ani ne-a susţinut din punct de vedere material şi a contribuit şi ca sportiv  la rezultatele bune  din palmaresul nostru”, a declarat antrenorul Dionisie Kis.

Loredana JUGLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: