Lucian Resmeriţă: “Am în vedere reabilitarea şi modernizarea tuturor zonelor din municipiul Lupeni”

          Pentru Lucian Resmeriţă, candidatul propus de PSD Lupeni pentru preluarea funcţiei de primar al localităţii în alegerile de la 11 iunie, continuarea programului de reabilitare şi modernizare a infrastructurii publice din municipiul Lupeni constituie una din cele mai importante obligaţii asumate în faţa cetăţenilor.

„Vreau să-i asigur pe toţi cetăţenii municipiului Lupeni că niciuna dintre zonele în care se află blocuri sau gospodării individuale nu va rămâne în afara programului meu de măsuri pentru modernizarea infrastructurii de transport rutier şi pietonal din oraşul nostru”, dă asigurări Lucian Resmeriţă.

Acesta arată că, graţie unui proiect adoptat de echipa PSD din Consiliul local Lupeni, deja se află în plin proces de execuţie mai multe investiţii în acest sens, aflate în diferite stadii de derulare, unele fiind deja finalizate.

„Voi continua proiectul de reconstrucţie a străzilor, trotuarelor, aleilor dintre blocuri şi a căilor de acces din trotuare către blocurile de locuinţe, precum şi amenajarea de parcări şi spaţii verzi, pe întreg Bulevardul T. Vladimirescu, de la sediul Primăriei până la ieşirea spre Uricani, la sediul Universal Edil. Similar, voi continua proiectul de modernizare a străzilor Calea Brăii, str. Straja şi str. Pomilor. O atenţie aparte voi acorda continuării şi finalizării acestui tip de lucrări din cartierul Parângului, zona Spiru Haret, zona Aleea Castanilor şi în Cartierul Viitorului. Lucrări de acest fel vor începe şi în Cartierul Ştefan, str. Brazilor, str. Tusu, str. Vânătorilor, str. 9 Mai ş.a.m.d.”, spune Lucian Resmeriţă, candidatul de primar propus de PSD.

Lucian Resmeriţă arată că pentru toate aceste investiţii publice, administraţia locală a reuşit să atragă importante fonduri de investiţii, prin eforturile depuse în acest sens de fostul primar, Cristian Resmeriţă. În prezent senator PSD de Hunedoara, Cristian Resmeriţă spune, la rândul său, că îi va acorda întregul său sprijin viitorului primar social-democrat al Lupeniului, pentru finalizarea acestor importante proiecte publice de infrastructură, dar şi pentru obţinerea finanţărilor pentru alte noi şi noi proiecte edilitare.

Modernizarea şi dotarea Spitalului Municipal, în atenţia candidatului de primar al PSD Lupeni, Lucian Resmeriţă

„Cuvântul „Sănătate” trebuie să fie pentru noi, cetăţenii din municipiul Lupeni, mai mult decât o simplă şi frumoasă urare transmisă celor dragi. Când vorbim despre sănătate, trebuie să abordăm cu maximă seriozitate prezentul şi viitorul Spitalului Municipal Lupeni”, spune Lucian Resmeriţă.

Candidatul propus de PSD Lupeni pentru funcţia de primar al municipiului Lupeni consideră că Spitalul Municipal din Lupeni este una din cele mai importante instituţii publice din zona de vest a Văii Jiului şi, în acest context, acesta îşi propune să acorde o atenţie aparte dezvoltării infrastructurii şi dotării acestuia, dar şi dezvoltării de noi specializări medicale şi creşterii calităţii actului medical.

„S-au făcut paşi importanţi, în ultimii ani, şi în ceea ce priveşte modernizrea Spitalului Municipal Lupeni. Este acum de datoria noastră, iar eu ca primar îmi voi asuma acest lucru, să punem în valoare această unitate medicală, cu medicii pe care-i avem, prin atragerea de noi cadre medicale şi deschiderea de specializări noi, prin punerea în funcţiune a aparaturii moderne care a fost deja achiziţionată şi prin achiziţia de noi aparate medicale performante. Voi avea în vedere toate aceste lucruri”, spune Lucian Resmeriţă.

Ambiţiile lui Lucian Resmeriţă în ceea ce priveşte dezvoltarea unităţii medicale de la Lupeni sunt şi mai mari. Acesta doreşte să implementeze un nou proiect de investiţii care va avea ca scop modernizarea corpului vechi al Spitalului Municipal Lupeni. Mai mult, având în vedere că Lupeniul este deja o staţiune montată extrem de căutată în sezonul de iarnă, ca primar, Lucian Resmeriţă îşi propune să realizeze un proiect de extindere şi modernizare a sediului Salvamont din staţiunea Straja şi să demareze un proiect de amenajare, în vecinătatea Spitalului Municipal, a unui heliport destinat intervenţiilor de urgenţă cu elicoptere SMURD, în caz de necesitate.

„Toate aceste lucruri care ţin de preocupările administraţiei locale pentru sănătate sunt chestiuni de la care nu voi face rabat. Oamenii din Lupeni au nevoie de servicii medicale de calitate, de echipamente medicale de ultimă generaţie, de certitudinea că aici, la Spitalul din Lupeni, pot beneficia de tratamente pentru sănătate la fel ca în orice mare oraş al ţării. Iar eu, ca primar, voi face tot ceea ce pot pentru a le asigura acest lucru”, a declarat Lucian Resmeriţă.

Ministrul Rovana Plumb îl susţine pe Lucian Resmeriţă la Primăria Lupeni

„Eu sunt pentru a şasea oară, aici, în Valea Jiului într-un timp relativ scurt. Înainte de a transmite altora mulţumiri, eu vreau să vă mulţumesc dumneavoastră şi vreau să mulţumesc tuturor oamenilor de bine care locuiesc aici, în Valea Jiului, pentru efortul pe care îl fac zi de zi în comunităţile în care trăiesc. Şi spun asta pentru că, indiferent de cât de responsabili suntem la nivel naţional, la nivel local, fără sprijinul oamenilor, al comunităţilor, nimic nu se poate construi. Tot respectul meu pentru tot ceea ce înseamnă suflet de om, de aici din Valea Jiului şi în special aici, în Lupeni. PSD întotdeauna cât a fost la guvernare a dat dovadă că ţine cu românii! Împreună, în echipă cu tot ceea ce înseamnă colege şi colegi de partid, noi toţi, împreună cu primarii care reprezintă comunităţile locale şi pentru care am un mare respect, pentru că vei vedea Lucian Resmeriţă, voi, sunteţi primii care vă confruntaţi cu problemele oamenilor din comunităţi. Nimic în viaţa fiecărui om nu este foarte simplu, dar întotdeauna, în PSD au fost şi sunt oameni competenţi, oameni care au un crez, oameni care îşi iubesc ţara. Şi, de aceea, am venit astăzi aici, în primul rând să vă salut şi să vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi şi în al doilea rând, în mod special să-l susţin pe Lucian Resmeriţă. Eu cred că va continua toate proiectele bune pentru municipiul Lupeni, va continua proiectele care deja sunt depuse pe fonduri europene de către Cristian Resmeriţă. Lucian Resmeriţă din punctul meu de vedere are toate abilităţile, toată competenţa şi toată dragostea pentru dumneavoastră, pentru locuitorii municipiului Lupeni şi sunt convinsă că aşa cum au demonstrat-o sondajele, pe 11 iunie, va fi primarul municipiului Lupeni”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: