Eliminări de taxe

prefect-ungur    Începând cu data de 01.02.2017 se vor aplica prevederile Legii nr. 1/2017 prin care s-a abrogat O.U.G. nr. 9/2013 privind timbrul de mediu şi Legea nr. 117/1999 privind taxele extrajudiciare de timbru.

Astfel, în cadrul activităţilor desfăşurate de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, nu se vor mai percepe următoarele taxe: taxa de examinare pentru obţinerea permisului de conducere; taxa de redobândire a permisului de conducere; taxa de înmatriculare a autovehiculelor şi remorcilor; taxa de autorizare provizorie. Deasemenea, timbrul de mediu pentru înmatricularea autovehiculelor a fost eliminat.

            „Într-o altă ordine de idei, în legătură cu preschimbarea permiselor de conducere, fac precizarea că legislaţia actuală nu a fost modificată, permisul de conducere având valabilitatea administrativă timp de 10 ani pentru conducătorii auto amatori şi cinci ani pentru conducătorii auto profesionişti”, a ţinut să transmită printr-un comunicat de presă, Valer UNGUR, prefectul judeţului Hunedoara.(E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: