Moş Crăciun a ajuns şi la Apa Serv Valea Jiului

apaserv2      În călătoria sa din Ajun de Crăciun, Moş Crăciun a ajuns marţi, 20 decembrie, şi la sediul Apa Serv Valea Jiului. Aici a fost aşteptat de zeci de copii ai salariaţilor operatorului regional de apă din Valea Jiului, pentru care conducerea Apa Serv a alocat şi în acest an resursele financiare achiziţionării de pachete cu cadouri de sărbători.

Informaţia ne-a fost prezentată de către directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram care s-a numărat, alături de ceilalţi membri ai echipei de conducere, din delegaţia care l-a primit pe Moş Crăciun în curtea interioară a sediului central al societăţii, acolo unde a fost amenajat un frumos brad împodobit pentru sărbătorile de iarnă.

       apaserv1     „Este foarte adevărat că la sediul central din Petroşani al Apa Serv Valea Jiului a fost, astăzi, zi de sărbătoare. Alături de copiii salariaţilor noştri l-am primit aşa cum se cuvine pe Moş Crăciun, care a împărţit cadourile pentru copii, oferite de Apa Serv. Ne-am adunat cu toţii în jurul bradului împodobit pentru Crăciun unde a avut loc întâlnirea cu Moşul şi ne-am bucurat de feţele zâmbitoare ale copiilor noştri. Mă bucur că am reuşit şi în acest an să intrăm, în acest fel, cu bucurie şi cu mulţumirea de a fi alături de cei care formează colectivul Apa Serv, în atmosfera sărbătorilor de Crăciun şi An Nou! Sărbători fericite, tuturor !”, a spus Costel Avram.

În prezenţa darnicului Moş Crăciun, cei prezenţi la festivitatea de astăzi de la Apa Serv au avut şi ocazia de viziona un recital de colinde emoţionant, susţinut de copiii din cadrul Ansamblului folcloric „Bujorii Muntelui”, al profesorilor Ana şi Iulian Doda din Petrila, dar şi un recital susţinut de Luminiţa Donisa, una dintre cele mai frumoase voci ale muzicii folk din regiune.(E.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: