În unităţile de învăţământ din Petroşani va fi căldură

În conferinţa de presă pe care a susţinut-o, primarul Tiberiu Iacob Ridzi dă garanţii că în toate unităţile de învăţământ va fi căldură pe timpul sezonului rece. Marile unităţi beneficiază acum şi de centrale termice pe gaz, până la finele acestei luni, acestea urmând să funcţioneze în parametri optimi.

         „Noi am demarat programul de montare a centralelor pe gaz încă din luna iulie, s-au organizat licitaţiile şi am fost nevoiţi să construim puncte termice speciale pentru aceste centrale, la fiecare şcoală şi să realizăm o serie de lucrări conexe pentru realizarea branşamentelor. Apoi, am avut nevoie de aprobări de la E-On, şi vom finaliza aceste proceduri până la finele lunii octombrie”, a precizat primarul petroşenean.

Au fost pornite centralele termice le la Şcoala I.G. Duca, de la Colegiul Hermes şi Şcoala Gimnazială nr. 7, la Şcoala Avram Stanca. Urmează apoi Şcoala nr. 6, Colegiul de Informatică, Colegiul Tehnic şi Şcoala nr.2 din Colonie. Consiliile de Administraţie din cadrul fiecărei unităţi de învăţămînt au luat şi ele decizia de a reduce programul în şcoli, mai ales acum, când pe lângă problema încălzirii apare şi faptul că, vom reveni la ora de iarnă.(E.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: