Printre cetăţeni pentru a le afla doleanţele

int cu cetatenii            După ce a participat în staţiunea Straja la evenimentele prilejuite de sărbătoarea Sânzienelor, unde i-a premiat pe cei mai buni dintre concurenţii concursului de cai, primarul Cristian Resmeriţă s-a întâlnit după amiază cu cetăţenii din cartierul care locuiesc în spatele stadionului din localitate.

            „Am vrut să fiu alături de cetăţeni pentru a le afla doleanţele, pentru că zona a fost una calamitată şi trebuie să vedem de ceea ce ar avea nevoie. Şi aici, pârâul a ieşit din matcă şi a fost afectat drumul către locuinţe. Vom face toate demersurile necesare pentru ca toţi cetăţenii municipiului Lupeni care au fost afectaţi de inundaţii să fie ajutaţi de guvern, că au nevoi de acest lucru, trebuie să reabilităm şi calea de acces, voi trimite utilajele pentru a aduce drumul la starea sa iniţială”, a ţinut să declare primarul Cristian Resmeriţă.

Aşa cum a declarat, edilul lupenean, după centralizarea raportului privind pagubele produse de inundaţii, acesta se va deplasa la Bucureşti pentru a cere sprijin autorităţilor centrale pentru acordarea de sprijin financiar, în social pentru refacerea infrastructurii locale care a fost grav avariată după inundaţii.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: