Întrevederea preşedintelui Alianţei pentru Hunedoara, domnul Haralambie Vochiţoiu cu managerul DH Sport Deva, doamna Yang Xi

Foto_Deva1 Preşedintele Alianţei pentru Hunedoara, domnul Haralambie Vochiţoiu, alături de alţi reprezentanţi ai alianţei au vizitat, marţi, 31 mai a.c., fabrica DH Sport Deva, unul dintre principalii producători de biciclete din România, companie ce numără astăzi circa 500 de angajaţi.

În cadrul întrevederii avute cu managerul fabricii, doamna Yang Xi, reprezentanţii alianţei au discutat despre proiectele comune pe care le pot demara şi despre sprijinirea acestora prin diverse iniţiative care încurajează mediul de afaceri judeţean.

Totodată, s-a discutat despre oportunitatea implementării în mediul urban a unor piste de biciclete, pe circuitul Deva – Hunedoara – Călan – Orăştie şi pe circuitul dus – întors, Petrila – Uricani – Petrila.

Preşedintele Alianţei pentru Hunedoara, domnul Haralambie Vochiţoiu a declarat că se gândeşte să iniţieze un nou proiect de lege, prin care doreşte să înlocuiască limuzinele parlamentarilor cu biciclete: „Mă gândesc la un nou proiect de lege care să înlocuiască aceste limuzine, cu nişte biciclete, cred ca ar fi o bună soluţie de a reduce poluarea în Bucureşti, dar şi cheltuielile cu carburanţii ale demnitarilor”.

La finalul discuţiilor, preşedintele Alianţei pentru Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu a vorbit despre proiectul legislativ depus în Parlamentul României privind acordarea de tichete valorice pentru a încuraja mersul pe bicicletă în marile aglomerări urbane din ţară.

Proiectul de lege presupune ca angajatorii să poată acorda angajaţilor subvenţii sub forma unor TICHETE DE BICICLETĂ (tichete valorice pentru achiziţionarea bicicletelor), o dată la trei ani, valoarea maximă a subvenţiei fiind de 1500 lei. Aceste tichete pot fi utilizate pentru achiziţionarea de biciclete, precum şi a echipamentului de ciclism, adică orice este necesar echipării bicicletei şi a ciclistului: accesorii, piese de schimb, unelte şi produse de întreţinere sau echipamentul pe care îl poartă ciclistul.

Compania Eurosport DHS, a fost înfiinţată în anul 2004 si este membră a grupului DHS grup, din care face parte şi compania DH Sport din Deva. La început societatea a activat în Petroşani, însă din cauza neimplicării administraţiei locale în rezolvarea unor probleme, aceasta şi-a mutat activitatea în Deva.

One comment

  1. aracer.mobi/ spune:

    Estoy certificado, registrado y prestamista de fiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: