Patru firme hunedorene vor deszăpezi drumurile judeţene

deszapezire   Consiliul Judeţean Hunedoara a impuns celor patru firme care au câştigat licitaţia pentru deszăpezirea drumurilor judeţene să aibă montate GPS-uri pe maşinile cu care lucrează în teritoriu, astfel încât, deplasările utilajelor să poată fi gestionate mai eficient. De asemenea, la nivelul judeţului Hunedoara a fost instituit un dispecerat de iarnă la care vor putea fi semnalate în permanenţă toate problemele cu care se confrunta populaţia în cazul unor ninsori.

„Comandamentul este instituit la nivelul Prefecturii, pentru că aici sunt cuprinse şi drumurile naţionale. În ceea ce ne priveşte pe noi, cei de la Consiliul Judeţean Hunedoara, de fiecare dată când suntem avertizaţi cu cod galben sau mai rău, suntem pregătiţi pentru intervenţii”, a declarat preşedintele CJ Hunedoara, Adrian David.

Consiliul Judeţean Hunedoara a încheiat patru contracte de deszăpezire pentru drumurile judeţene din Hunedoara. Contractul pentru zona Deva – Brad – Păuliş, a fost atribuit firmei Trans construct SRL Visca pentru suma de 497.500 lei. Contractul de deszăpezire pentru zona Haţeg – Hunedoara – Călan a fost atribuit Drupo SRL Călan şi are o valoare de 400.000 de lei. Zona Orăştie va fi deszăpezită de Viva Construct SRL Deva, iar contractul are o valoare de 298.500 lei, iar drumurile judeţene din Valea Jiului vor fi deszăpezite de Comexim R SRL Lupeni, contractul având o valoare de 300.000 lei.

Angella Dumitraşcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: