Punct ochit, punct lovit!

În cadrul programul Pierre de Coubertin, Punct ochit, punct lovit, organizat cu sprijinul Ministerului Tineretul şi Sportului, miercuri, la Şcoala Generală Gimnazială Nr.7 din Petroşani a avut loc o acţiune la secţiunea tir cu arcul la care au luat parte 34 de copii din clasele a II-a şi a IV-a.

„Avem o colaborare pe timp îndelungat cu clubul de tir cu arcul SCM Deva pentru a alege o grupă de copii de la şcoala noastră care pe viitor să fie o sursă de inspiraţie pentru secţia de tir cu arcul a declarat”, directorul de Vasile Pop.

arc 5      Copiii au primit acţiunea cu mult entuziasm şi au luat totul în serios aşa că s-au străduit să intre în posesia diplomelor şi a tricourilor acordate pentru primele locuri. „Primii doi băieţi şi primele două fete care vor câştiga finala pe şcoală vor merge într-un stagiu de pregătire la Braşov, stagiu sponsorizat de către Ministerul de resort. Toţi cei prezenţi au fost încântaţi de această acţiune”, a declarat Gigi Puşcă.

La acţiunea de la Şcoala Nr. 7 au luat parte profesorii – antrenori: Gheorghe Răducu, Cristian Popa, Cosmin Rus şi Gigi Puşcă.

Câştigătorii:

Clasa a II-a, băieţi: locul I – Denis Ungureanu, locul II – Adonis Laktulick şi locul II – Ionuţ Corlan

Fete: locul I – Melissa Grigore, locul II – Alexia Szabo şi locul III- Alexia Stoica

Clasa a IV-a, băieţi: locul I- Dani Bragnă,locul II – Valentin Anghel şi locul III – Ionuţ Boban

Fete: locul I – Rebeca Fusina, locul II – Anisia Poteraş şi locul III – Alexandra Benche

Loredana JUGLEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: