Steaua poate salva Jiul, temporar

pintiliiOficialii echipei de fotbal Jiul Petroşani consideră că gruparea din Valea Jiului ar trebuie să primească, luna aceasta, o sumă frumuşică de bani de la Steaua Bucureşti, ca taxă de solidaritate în contul transferului jucătorului Mihai Pintilii.  Marin Tudorache, actualul manager al Jiului, susţine că banii care i se cuvin Jiului de la Steaua în contul lui Pintilii ar ajuta echipa pentru a trece cu bine obstacolele financiare în turul Ligii a IV-a.

„Toate  echipele la care a evoluat Mihai Pintilii vor primi o anumită  sumă de bani din transferul jucătorului de la Pandurii la Steaua. Jiul ar trebui să primească suma de 11.600 lei plus TVA. Pentru noi aceşti bani ar fi bine veniţi pentru că ne-ar ajuta să trecem cu bine peste turul de campionat în Liga a IV-a”, a declarat Marin Tudorache.

Înainte  de a ajunge la Steaua, Pintilii a jucat la Jiul Petroşani, Internaţional Piteşti şi Pandurii Târgu Jiu.

„Chiar dacă au aproximativ acelaşi nume, cele două entităţi sportive n mai au nici o legătură. Vechiul club a fost dezafiliat de la Federaţia Română de Fotbal şi de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, fiind se pare în insolvenţă, iar noul club funcţionează acum pe o nouă structură şi nu a preluat nici datoriile, nici beneficiile vechiului club”, a spus Adrian Radu, preşedintele Comisiei de competiţii din cadrul AJF Hunedoara. Rămâne de văzut dacă actualul club Jiul va primi banii la care visează pentru Mihai Pintilii. (L.J.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: