CS Comexim R Lupeni, de şapte ori campioni naţionali

fotbal tenis comexim            La Lupeni, în sala de sport a Şcolii Generale Nr. 2 a avut loc  ultima etapa a campionatului naţional la fotbal-tenis juniori şi senioare. Echipele de juniori şi senioare ale CS COMEXIM R LUPENI au dominat concursul câştigând nu mai puţin  şapte titluri de campioni naţionali din opt  posibile. La juniori, pe echipe, au câştigat sportivii din Lupeni la fel ca şi în probele de dublu şi triplu. La simplu a câştigat sportivul din Salonta, Sorean Alexandru urmat de Marius Stoenică de la Comexim R Lupeni. La dublu pe echipe Comexim a deveni campioană naţională avându-i în componenţa sa pe:  Marius Stoenică, Daniel Popovici, Răzvan Vornicu si David Lică,  iar la triplu pe lângă cei patru a evoluat şi Bogdan  Bob.

La senioare, titlurile erau sigure înaintea etapei deoarece pe echipe şi pe probe lupenenii aveau un avantaj suficient de puncte  în faţa celorlalte echipe. La simplu s-a impus categoric campioana mondială a probei Anamaria Gherghel, la dublu alături de Anamaria Gherghel au evoluat Ana Maria Rizescu, Letiţia Bivolaru şi Mădălina Tarcan,  iar la triplu în afara celor mai sus menţionate au mai evoluat Alecsandra Ganu şi Lică Mariana.

„După acest eveniment urmează campionatul european, din luna noiembrie, de la Istanbul si sperăm ca din echipele României să facă parte şi 4-5 sportivi de la Comexim R Lupeni care să ne aducă minimum 7 titluri de campioni europeni pe echipe si pe probe. Mulţumim tuturor care ne-au susţinut în special domnului Emil Părău fără de care n-ar fi existat această echipă  şi nici n-ar fi existat sport în municipiul Lupeni”, a declarat  antrenorul  Dima Drumcea. (L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: