PP-DD vrea 20 la sută la alegerile europarlamentare

ppdd prezidiuPeste 300 de membri şi simpatizanţi ai Partidului Poporului – Dan Diaconescu din Valea Jiului şi judeţ s-au întâlnit sâmbătă, 14 septembrie, la Teatrul I.D. Sîrbu din Petroşani, cu reprezentanţii marcanţi ai acestui partid, aflaţi timp de două zile într-un periplu prin judeţele Gorj şi Hunedoara. PP-DD vrea 20 la sută la alegerile europarlamentare.  Simona Allice Man, preşedinte PP-DD, Daniela Mincă, deputat PP-DD, Robert-Liviu Neagu, secretarul general şi vectorii de imagine Sorin Ovidiu Bălan şi Dan Condurăţeanu au urcat pe scena Teatrului I.D. Sârbu, alături de senatorul Haralambie Vochiţoiu şi liderii organizaţiilor locale din Valea Jiului.

Haralambie Vochiţoiu, sătul de cei din USL

Haralambie Vochiţoiu a făcut oficiile de gazdă prezentând publicului invitaţii de la centru după care a vorbit, aşa cum îi stă bine unui reprezentant al Partidului Poporului, despre necesitatea votării în Parlament a unor legi „vitale”, propuse, normal, de PP-DD, precum cele care vizează crearea locurilor de muncă pe perioadă determinată, scutirea familiilor defavorizate de la plata apei potabile, majorarea alocaţiilor copiilor, mărirea pensiilor cu rata inflaţiei şi altele. „Ne-am săturat ca cei din USL, printre care şi un partid social-democrat, care are titulatura social, de a ajuta oamenii cu nevoi, să ne tot mintă, să ne spună la orice noi propunem că nu sunt bani. Dar când au minţit oamenii – care i-au ales cu 70% – nu ştiau că nu sunt bani? Vrem ca odată şi odată oamenii să nu mai fie minţiţi, amăgiţi”, a perorat la tribună  senatorul  Haralambie Vochiţoiu în aplauzele frenetice ale publicului cu cravate şi baloane violet.

Şi ceilalţi vorbitori au demonstrat că stăpânesc arta oratoriei, majoritatea apărând frecvent pe sticla televiziunilor centrale, s-a vorbit despre minerit, despre intensificarea activităţii în vederea alegerilor europarlamentare, unde PP-DD vrea să obţină 20 la sută din sufragii şi multe alte lucruri de interesl local şi naţional fiind de asemenea îndelung aplaudaţi de publicul prezent. A fost înfierată practica unor parlamentari de a trece de la un partid la altul, în special de către doamna deputat Daniela Mincă, aleasă anul trecut pe listele USL, din partea partidului domnului Dan Voiculescu, a trecut la partidul domnului Dan Diaconescu. Doamna Mincă l-a catalogat drept trădător pe senatorul Tudor Barbu, ales pe listele partidului domnului Dan Diaconescu, trecut între timp la  partidul domnului Dan Voiculescu atrăgând în mod special atenţia ca de-acum cei care vor fi primiţi în partid să fie mai atent verificaţi, tocmai ca trădări şi „infiltrări” gen Tudor Barbu „să nu se mai întâmple”.

            Liderul Sindicatului Minier „Huila” a   mulţumit Partidului Poporului

Ratând ocazia de a-şi vedea de treabă, Laszlo Domokos, preşedintele Sindicatului „Huila”, s-a băgat în seamă solicitând parlamentarilor PP-DD să rezolve două din cerinţele minerilor, una dintre aceste cerinţe vizând gratuităţile pensionarilor minieri (care din 2015 nu vor mai fi alocate, lucru „neîncercat nici măcar de comunişti”!), cealaltă nefiind încă definită urmează a fi comunicată la următoarea adunare de acest fel. La sfârşit a mulţumit pentru tot ceea ce PP-DD face pentru minerii din Valea Jiului.

      Liviu Neagu, europarlamentar iar Dan Diaconescu, preşedinte

Din discursul lui Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD, rezultă două ţinte importante pentru anul viitor şi anume, ţinta la alegerile europarlamentare trebuie să fie undeva spre 20% din totalul voturilor, iar Dan Diaconescu să fie ales viitorul preşedinte al ţării.

Vestea bună a serii a fost anunţul privind redeschiderea („destul de apropiată”) a OTV, primit cu ovaţii de audienţă, în special de doamnele prezente în sală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: