Cristian Melczer, debut la Campionatul de Viteză în Coastă

echipa danyungurracing      În perioada 23-24 mai, în judeţul Alba se va desfăşura cea de-a XI -a ediţie, Alba Motor Challenge, etapa a doua a Campionatului Naţional de Viteză în Coasta 2015.

Valea Jiului va fi reprezentată de Cristian Melczer, un împătimit al sporturilor cu motor, care va concura pentru echipa clubului Danny Ungur Racing. Acesta va participa alături de mentorul său, DannyUngur, un binecunoscut al raliurilor din România.

Maşina de concurs, un Ford Fiesta rally spec, va avea inscripţionată, pe lângă sigla sponsorilor şi un mesaj pentru salvarea mineritului din Valea Jiului.

Etapta din CAMPIONATUL NAŢIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ DUNLOP, se va desfăşura la Straja, judeţ Alba sub denumirea Alba Motor Challange 2015. Etapa de la Straja este considerată etapa cu una dintre cele mai alunecoase suprafeţe din campionat, acest lucru făcând deliciul spectatorilor.

Danny Ungur Racing, din a cărei echipă face parte şi petroşăneanul Cristian Melczer, oferă cursuri de pilotaj sportiv şi defensive driving precum şi programe de entertainment şi team building (mai multe detalii pe http://www.dannyungurracing.ro)./

„Etapa promite să fie una plină de culoare, mai ales că se desfăşoară în una dintre cele mai frumoase locaţii din ţară! Va aşteptăm la Alba Iulia!”, a declarat Cristian Melczer în     exclusivitate pentru săptămânalul „Valea Jiului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: