Masă caldă pentru liceenii de la Liceul Tehnologic Lupeni

           Pe lângă investițiile care se derulează în infrastructura școlară la Liceul Tehnologic Lupeni, iată că, o altă veste bună vine din partea administrației locale lupenene.

Masa caldă a elevilor de la Liceul Tehnologic din Lupeni, este scoasă la licitație.

”În cadrul eforturilor de promovare a unei alimentații sănătoase și echilibrate pentru elevi, Primăria Municipiului Lupeni anunță implementarea Serviciilor Catering în cadrul Programului Național “Masă Sănătoasă” pentru Liceul Tehnologic Lupeni. Această inițiativă vine în sprijinul elevilor, oferindu-le zilnic suport alimentar de calitate, pregătit și livrat la școală.  Potrivit descrierii contractului, prestatorul se angajează să asigure pregătirea, prepararea și livrarea suportului alimentar pentru cei aproximativ 238 de elevi care frecventează cursurile liceului în fiecare zi de școală.Programul va fi activ în perioada desfășurării activității didactice pe tot parcursul anului calendaristic 2024, însumând 70 de zile de cursuri între 9 septembrie și 31 decembrie 2024”, se arată în proiectul de hotarâre CL.

Valoarea totală estimată a contractului este de 229.241,60 lei, fără TVA, pentru a acoperi costurile pregătirii și livrării a aproximativ 16.660 de porții în total. În plus, pentru a asigura buna desfășurare a procesului de achiziție, o valoare garantată de participare de 2.290,00 lei a fost stabilită.

Livrarea suportului alimentar se va face la sediul Liceului Tehnologic Lupeni, situat pe strada Tineretului nr. 43, în județul Hunedoara. Toate aspectele contractuale sunt conforme cu caietul de sarcini nr. 17843/31.05.2024, asigurând astfel calitatea și transparența în implementarea acestui serviciu vital pentru educația și sănătatea elevilor.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: