Amendă pentru firma care se ocupă de deszăpezirea din Lupeni

            Iarna  nu-i ca vara… o spunem mereu. Ea s-a instalat bine în Valea Jiului, în doar două zile, începând de la finele săptămânii trecute. Dar, ca întotdeauna, apar și disfuncționalități în ceea ce privește deszăpezirea în localități. Pe unii i-a luat ca de obicei, pe nepregătite. Probleme au fost în orașele din vestul Văii Jiului, unde stratul de zăpadă a depășit 25 de cm, pe alocuri și mai mult.  

Din păcate, la Lupeni, firma care se ocupă de deszăpezire nu reușește să facă față nevoilor  comunității, iar  valul de reacții negative ale lupenenilor s-a răsfrânt asupra administrației locale.

Străzile și trotuarele au rămas necurățate, iar circulația rutieră încă  se desfășoară greoi printre blocurile și cartierele mărginașe ale localității.

Drept urmare, administrația locală a aplicat firmei prestatoare de servicii de deszăpezire o amendă de 100 de mii de lei.

Nemulțumirea edilului local rezultă și  din faptul că, aceștia trebuiau să-și facă datoria, pentru a nu mai  pune în pericol circulația pietonilor și  pe acelora ce  tranzitează zonele, care sunt cuprinse în contractul de deszăpezire.

”Sunt total nemulțumit de serviciile prestate! Am amendat firma și sper să nu mai avem probleme”, a transmis primarul lupenean.

Cetățenii sunt mult mai duri și cer rezilierea contractului și găsirea unei firme responsabile, cu utilaje și personal competent. Lupeniul a mai trecut printr-o astfel de experiență neplăcută și în anii trecuți.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: