Bugetul local al municipiului Lupeni, în dezbatere publică

                 Primăria Municipiului Lupeni, în conformitate cu prevederile art. 39 al Legii nr. 273/ 2006 privind finanțele publice locale, anunţă elaborarea Proiectului de hotărâre nr. 2/2023 pentru dezbaterea principiilor Bugetului local al Municipiului Lupeni pe anul 2023.

Locuitorii Municipiului Lupeni pot depune observații, propuneri, sugestii, recomandări pe marginea proiectului de hotărâre, la sediul Primăriei Municipiului Lupeni – Registratură, prin fax la numărul 0254/ 560515 sau în format electronic la adresa de e-mail: primaria@e-lupeni.ro, până în data de 25.01.2023, ora 10:00.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 26.01.2023, ora 13:00 în Sala de ședințe din cadrul Primăriei Municipiului Lupeni.

”Împreună cu toți cei interesați, cu personalul de specialitate al Primăriei și împreună cu Consiliul local, încercăm să construim un buget echilibrat și pentru  anul 2023, astfel încât, să putem asigura și fondurile necesare pentru cofinanțarea proiectelor europene pe care le derulăm în prezent în mai multe zone ale orașului,  să putem face și alte investiții publice, să asigurăm și cheltuielile de funcționare și asistență socială și să acordăm atenția cuvenită educației, sănătății, să achiziționăm aparatura necesară și să modernizăm spitalul nostru în vederea creșterii siguranței pacienților, să continuăm lucrările la bazinul de înot, sala de sport de la grupul  școlar, construcția de locuințe sociale pe strada Tineretului, un nou bloc, alimentare cu apă și canalizare în  zona Agrement, studii DALI pentru mai multe proiecte de investiții, amenajarea zonei de intrare în  municipiul Lupeni, continuarea lucrărilor de modernizare străzi și alei, mobilitate urbană verde, sistem automat pentru administrarea parcărilor, îmbunătățirea eficienței energetice la blocuri și clădiri rezidențiale, extinderea și modernizarea sistemului de colectare selective a deșeurilor prin achiziția și amplasarea de centre de colectare prin aport voluntar și insule ecologice digitalizate, stații de încărcare vehicule electrice, construirea de locuințe pentru tinerii din Lupeni și multe, alte investiții”, a spus primarul Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: