Invitație la Teatru

      Trei zile de spectacole pentru toate gusturile și pentru toate  vârstele, au pregătit actorii petroșeneni, pentru sfârșitul acestei săptămâni la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”.

Vineri, 14 Octombrie 2022, ora 18.00, sunteți invitați să vizionați monodrama „Recuperare. Un proces.” după autori români contemporani, regia Marius Costache.

„Călătorim și înlăuntrul amintirilor. Uneori, ele devin vaste țări verticale unde emoțiile se amestecă cu dorințele. Rănile de demult – rucsacurile noastre de călătorie – cer să fie ascunse. Își trimit seva până astăzi pentru a fi vindicate prin fumul evocării lor. Un spectacol poetic despre procesul recuperării unei identități, a gândului bun și a poftei de viață.” – regizorul Marius Costache

Sâmbătă, 15 Octombrie 2022, ora 18.00, este programat spectacolul „Dale carnavalului” de I.L. Caragiale. Montarea și decorurile îi aparțin renumitului regizor Alexandru Grecu, de la Chișinău, aflat la prima colaborare cu teatrul din Valea Jiului. Coregrafia a fost concepută de Dumitru Tanmoșan, iar costumele de Wilhelmina Kuron Bekesi.

„D’ale carnavalului” o savuroasă comedie,  plină de momente spectaculoase puse în valoare de actorii petroșeneni.

Duminică, 16 Octombrie 2022, de la ora 12.00, cei mici și nu numai sunt așteptați în lumea poveștilor. Puteți viziona spectacolul „Frozen – Regatul de gheață”, un spectacol de Dan Mirea.  Montarea regizorului este varianta scenică a celebrului musical hollywoodian realizat după basmul „Crăiasa zăpezii” de Andersen. Povestea celor două prințese – surori și a încercărilor pe care trebuie să le înfrunte este abordată în acest spectacol în cheie feerică.

Biletele se pot achiziționa de la casieria Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu” de marți până joi, între orele 8 – 17, vineri, între orele 8 – 13 și 17 –18 , sâmbătă, între orele 17 – 18 și duminică, între orele 11 – 12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: