Toate unitățile de învățământ din municipiul Lupeni sunt pregătite pentru DESCHIDEREA NOULUI AN ȘCOLAR ÎN CONDIȚII FOARTE BUNE!

                Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă, a avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții tuturor unităților școlare din municipiul Lupeni,  pentru a pune la punct ultimele detalii, pentru ca NOUL AN ȘCOLAR să înceapă în condiții de siguranță. De comun acord s-au stabilit şi orele la care vor fi prezente oficialităţile la deschiderea noului an şcolar,  luni, 5 septembrie 2022.

Programul deschiderii ANULUI ȘCOLAR 2022-2023 în unitățile de învățământ din municipiul Lupeni este următorul:

* Grădinița „Lumea Copiilor”, Aleea Narciselor (BCR) – ora 8.00;

* Școala Gimnazială Nr.1 – ora 8.30;

* Școala Gimnazială Nr. 3 – ora 9.00;

* Liceul Teoretic „MIRCEA ELIADE” – ora 9.30;

* Grădinița „Lumea Copiilor”, str. Viitorului – ora 9.45;

* Grădinița „Lumea Copiilor”, str. Bărbăteni – ora 10.00;

* Școala Gimnazială Nr. 2 – ora 10.30;

*Grădinița Școala Gimnazială Nr.1, str. Parângului – ora 10.30;

*Grădinița „Lumea Copiilor”, Aleea Liliacului ( Piață) – ora 11.00;

*Liceul Tehnologic – ora 11.00.

”La fiecare din unitățile de învățământ din municipiul Lupeni avem totul pregătit în mod corespunzător, astfel încât noul an școlar să înceapă sub cele mai bune auspicii. Le mulțumesc tuturor directorilor din rețeaua de învățământ a municipiului nostru, cadrelor didactice și auxiliare pentru modul responsabil în care au pregătit unitățile școlare pentru reîntâlnirea cu elevii. Tuturor, le doresc de pe acum un an școlar cu succes,  și-i asigur de faptul că, administrația publică locală și, eu personal,  suntem mereu aproape de elevi, de profesori și de părinți.  Vom CONTINUA INVESTIȚIILE în unitățile școlare din municipiul Lupeni, pentru UN ÎNVĂȚĂMÂNT DE CALITATE!”,  a transmis  Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

”Ne aflăm la începutul unui nou an școlar, pe care ni-l dorim să fie unul în care să predomine educația și mai ales valorile perene de la care nu trebuie să ne îndepărtăm și pe care nu este bine sa le pierdem: adevărul, curajul, bunătatea, toleranța, demnitatea. Mult succes tuturor în noul an școlar!” se arată și în mesajul ISJ Hunedoara.

Ella Schreiber

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: