Peste 100 de echipe, implicate în proiectul ”Fotbalul este mai mult decât un joc”

          Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, în calitate de beneficiar derulează în prezent proiectul –Fotbalul este mai mult decât un joc”, Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020”,Cod MySMIS: 150983, Cod SIPOCA: 982.

O nouă  sesiune de lucru cu reprezentanții echipelor de copii și juniori s-a desfășurat zilele acestea  în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Deva. Peste 100 de echipe participante la nivelul competițiilor de copii și juniori vor lua startul în noul sezon.

Obiectivul General al proiectului este creșterea capacității de dezvoltare strategică și implicare a organizațiilor neguvernamentale care activează în domeniul sportiv, în vederea dezvoltării fotbalului din România prin formularea și promovarea de propuneri alternative cu impact local și național, dezvoltarea de instrumente de monitorizare și evaluare independenta a politicilor și strategiilor de dezvoltare a fotbalului, precum și dezvoltarea și implementarea de mecanisme de consultare a autorităților și instituțiilor publice cu ong-urile și cetățenii în elaborarea politicilor și strategiilor la nivel local.

În vederea îndeplinirii obiectivului principal, precum și a obiectivelor specifice proiectului, se vor avea în vedere dezvoltarea abilităților ong-urilor în a influența modul în care se gândesc și se implementează strategiile de dezvoltare a fotbalului la nivel local și național și facilitarea unor dialoguri deschise între ong-uri și instituțiile publice, astfel încât toți actorii relevanți să devină mai responsabili și răspunzători față de rezultatele politicilor și strategiilor de dezvoltare inițiate.

Principalii parteneri ai proiectului sunt: Consiliul Județean Hunedoara, Primăria Municipiului Petroșani, Primăria Municipiului Hunedoara, Primăria Orașului Geoagiu, Primăria Orașului Hațeg, Primăria Comunei Sântămăria Orlea și Primăria Comunei Crișcior.

Acest proiect are o durată de implementare de 14 luni, iar valoarea eligibilă totală a proiectului este de   424.863,12 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă: 416.365,86 lei din care:  353.910,98 lei valoare eligibilă nerambursabilă din Fondul Social European; și   62.454,88 lei valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național.

Arthur Gărdescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: